Sport

Legyőzhetetlenek a Cápák

San José Sharks (san josé sharks, )
San José Sharks (san josé sharks, )

A San José Sharks hokicsapata tovább folytatja remek szereplését az NHL-ben és hetedik mérkőzését követően is hibátlan.

Csütörtökön hajnalban a Chicago Blackhawks elveszítette idei veretlenségét a tengerentúli profiligában, így már csak egyedül a San José Sharks grabancát nem sikerült elkapnia senkinek. Magyar idő szerint péntekre virradóan az Edmontonnak majdnem összejött ez a bravúr, az Oilers ugyanis 0-2-ről felállva mentette előbb hosszabbításra, majd szétlövésre a mérkőzést. A rávezetéseknél aztán a Sharsk diadalmaskodott, így a hetedik mérkőzését követően is hibátlan a csapat.

Rávezetések döntöttek a címvédő Los Angeles otthonában is, ugyanis a Nashville elleni összecsapáson egy első harmadban történt gyors gólváltást követően mind Jonathan Quick, mind Pekka Rinne lehúzta a rolót. A szétlövésben egészen a nyolcadik körig kellett várni arra, hogy eldőljön az összecsapás, végül a vendég Predators örülhetett, Szergej Kosztyicin büntetője hozta meg a plusz egy pontot.

A St. Louis Blues folytatja jó sorozatát, a Muzsikusok már zsinórban negyedik meccsüket nyerték meg, ezúttal a Columbus Blue Jackets volt az áldozat. Mindeközben Alekszandr Ovecskin megszerezte szezonbéli második gólját, igaz a Washongton elhasalt Torontóban.

Eredmények – NHL, alapszakasz
San José Sharks – Edmonton Oilers 3-2 – szétlövéssel
New Jersey Devils – New York Islanders 4-5 – hosszabbításban
Toronto Maple Leafs – Washington Capitals 3-2
Boston Bruins – Buffalo Sabres 4-7
Columbus Blue Jackets – St. Louis Blues 1-4
New York Rangers – Pittsburgh Penguins 0-3
Florida Panthers – Winnipeg Jets 6-3
Calgary Flames – Colorado Avalanche 3-6
Los Angeles Kings – Nashville Predators 1-2 – szétlövéssel

Ajánlott videó

Olvasói sztorik