Sport

Szabó Zoltán peches partiban búcsúzott az Aussie Millionsról

póker (póker, )
póker (póker, )

Hihetetlenül pechesen alakult Szabó Zoltán számára az Aussie Millions, nemcsak hogy lemaradt az 1,6 millió dolláros fődíjról, de teljesen üres kézzel volt kénytelen távozni.

Bár közel járt ahhoz, hogy egy nagyszerű magyar eredményt szállítson a messzi Ausztráliából, sajnos mégis pénz nélkül volt kénytelen távozni Szabó Zoltán az Aussie Millions főversenyéről – írja a Poker.hu.

Egyedüli magyarként Szabó Zoltán harcolta ki ugyanis a továbbjutást a 10 600 ausztrál dollár nevezési díjú Aussie Millions főversenyén. Így ott lehetett a 312 játékos között, akik megküzdhettek az 1,6 millió dolláros fődíjért.

A második játéknap ezek után még jobban sikerült, mint várni lehetett, az összesített nyolcadik helyén jutott tovább a harmadik napra, ahol már csak 69-en lehettek ott.

Mivel 64 zsugást díjaztak, így hatalmas lehetőség állt a magyar fiú előtt, hogy bejusson a fizetős helyek egyikére, ami már minimum 15 ezer dollárt ért volna számára.

Sajnos ez azonban nem sikerült, ugyanis rögtön a harmadik játéknap elején elbukta zsetonjainak több mint felét. Aztán az utolsó partijában királypárral ment all in, amit a hazai játékos, Elliot Smith 5-4 egyszínű kombinációval adott meg. Bár Szabó majd 80%-os eséllyel rendelkezett a flop előtt, ami a Q-3-3 flopon továbbjavult, a turn kettes után azonban a river hatossal teljesen megsemmisült.

Smith egy nagyon szerencsés sort kapott, amivel kiejtette Szabót, aki így üres kézzel távozott az Aussie Millionsról.

A magyar zsugás kiesése után nem sokkal beért a pénzbe a mezőny, sőt mindössze 36 főre fogyatkoztak. Az élen jelenleg Ray Ellis áll, de versenyben van még Patrik Antonius, James Obst, Dan Shak és Phil Ivey is.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik