Sport

Simán nyert a Győr Békéscsabán

Az Audi ETO 17 góllal 35-18-ra megnyerte a meccset.

Radicevic, Rédei-Soós, Löke, Kovacsics, Lekic, Tervel, Szepesi és Lunde. Így kezdtük a meccset, amin Tóth révén a hazaiak szerezte, Kovacsics egyenlített, majd Leposava és Löke lőtt gólt, Radicevic találata pedig már győri vezetést eredményezett. Hajduch szélről lőtt gólt Lunde-nak. Radicevic indításból ismét az ETO-t juttatta előnyhöz, majd Leposava egalizált(4-4).

Nyikolakenko hetesből megszerezte a vezetést a liláknak, majd Amorim egyenlített, Lekic egy talpról eleresztett bombája után ismét mi vezettünk. Nyikajenko újabb hetest lőtt be(6-6), majd Löke volt másodjára is eredményes. Lekic kiállítást kapott, Kelemen pedig egyenlített. Görbe egy tőle megszokott okos góllal megszerezte a vezetést emberhátrányban, majd a kiállításról visszatérő Lekic réven két góllal vezettünk(7-9). Szepesi labdát lopott és be is lőtte a ziccert. Kelemen a 17. percben a nyolcadik hazai gólt szerezte, amit Rédei-Soós és Löke válaszolt meg gyorsan(8-12). Orbán szélről ejtett egy gyönyörűt, jött is a hazai időkérés. Gólt azonban ez után is mi lőttünk Amorim és Tervel révén(8-15). Görbe kiállítást kapott, a hetest Nyikolajenko belőtte.

Amorim emberhátrányban harcolt ki büntetőt, amit Lekic be is lőtt. Rédei-Soós újfent eredményes volt, Lunde pedig az összeálló védekezésnek is köszönhetően elkezdett fogni. Orbán újból szélről lőtt gólt. Korsós indításból szerezte 19. gólunkat, majd a huszadikat is. Nyilkolajenko visszahozta a hazaiakat közte 10-re(10-20). Amorim kétperces kiállítása után emberhátrányban fejeztük be a félidőt, 10-20-as vezetéssel. A második félidőt Herr kezdte a győri kapuban, egyből védéssel. Az első gólt azonban mégsem mi, hanem Leposava révén a hazaiak szerezték a 32. percben. Löke hetest harcot ki, amit Kovacsics be is lőtt, Leposava ráadásul kiállt két percre. Ki is használtuk az emberfórt, Löke indulásból lőtte 22. gólunkat, majd Radicevic is indulásgólt szerzett(11-23). Szögi első gólját lőtte a meccsen, majd Rédei-Soós érkezett, Lekic okos pattintott lövése ellen tehetetlen volt Futaki, majd Gávai szépített a liláktól. Szepesi után Leposava szerzett gólt, majd Lekic következett (14-27).

További beszámoló a mérkőzésről itt olvasható!

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik