Sport

Kásás Angliába szerződik?

Kásás Zoltán (kásás zoltán, )
Kásás Zoltán (kásás zoltán, )

Kásás Zoltán a szegedi sikereket követően Szaúd-Arábiában nyert Bajnokok Ligáját az Al-Hobar csapatával, majd a londoni olimpián az angol csapat másodedzőjeként dolgozott. Most nagyfőnöknek hívják a szigetországba..

“Az angol szövetség ezúttal a technikai igazgatói posztot ajánlotta fel nekem, ami az ország pólóéletének irányítását takarja” – nyilatkozta Kásás Zoltán a délmagyar.hu-nak. “Szakmailag vonzó az ajánlat, de a munka miatt újra külföldön kellene élnem, ráadásul négy évig. A riói ötkarikás játékokon már 70 éves leszek. Túl idős, hogy akkor is „légiósként” keressem a kenyerem. Utaztam már eleget, szívesebben maradnék itthon, de a döntést még nem hoztam meg” – fogalmazott a három BL győzelmével talán az egyik legsikeresebb klubedző.

Angliában a vízilabda az olimpia óta új lendületet kapott, a brit kormány nemrég döntötte el, hogy a riói olimpiáig a vízilabda sportág támogatása lesz az, amely a legnagyobb mértékben növekszik. Ezeken a tárgyalásokon szakmai tanácsadóként Kásás Zoltán is részt vett.

“Hogy a ténykedésem mennyit nyomott a latba, nem tudom, de örülök a sikernek. Ettől függetlenül lehet, hogy inkább egy vízilabda-iskolát nyitok a fiammal, de ez leginkább rajta múlik” – engedett utat a további találgatásoknak Kásás Zoltán.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik