Sport

Húszmillió forintot nyert Bélabácsi a PokerStarson

huszezer-forint(960x640)(2).jpg (forint, pénz, húszezer)
huszezer-forint(960x640)(2).jpg (forint, pénz, húszezer)

Magyarország legsikeresebb online zsugása, „Bélabácsi” ismét lecsapott, a PokerStars TCOOP 42-es versenyén menetelt az első helyig, ami 90 ezer dollárt, azaz húszmillió forintot ért számára.

Mostanság keveset lehetett hallani Magyarország legjobb online játékosáról, azaz „Bélabácsi”-ról, aki a nagy csendet egy hatalmas győzelemmel törte meg. Szombat este ugyanis megnyerte a PokerStars TCOOP 42-es versenyét, amivel 90 ezer dollárt, nagyjából húszmillió forintot tehetett zsebre – írja a Poker.hu.

A PokerStars Turbo Championship of Online Poker bajnokságán a 42-es számú tornát rendezték tegnap este. A 27 dolláros rebuyos versenyre 8 587 játékos fizette be a nevezési díjat, akik 13 346 rebuyt vételeztek, valamint 4 366 további add-onra tartottak igényt.

Ezzel a nyereményalap 645 640 dollár lett, amiből 1 080 játékost díjaztak. A legjobb magyar fizetős helyezés a fináléba bejutó „Bélabácsi” nevéhez fűződött, a kérdés már csak az volt, hogy mekkora nyereménnyel zárja a tornát.

A döntő asztal az ő vezetésével rajtolt el, ami a torna dupla turbó lebonyolításának köszönhetően hamar lezajlott. „Bélabácsi” magabiztosan tartotta vezető pozícióját, három főnél még mindig ő állt az első helyen, amikor is alkut kötöttek.

Ennek értelmében a magyar zsugást 83 466 dollár illette meg, fennmaradó hatezer dollárt pedig félreraktak a győztesnek.

Szerencsére ezt is sikerült még megkaparintani Bélabácsi”-nak, a Heads Upban a román „rotofel”-t verte, aki végül 71 784 dollárral vigasztalódott.

Bélabácsi” végső nyereménye így 89 466 dollár lett, ami átszámolva majdnem pontosan húszmillió forintot jelent. Nagyszerű eredmény, nagyszerű győzelem ez a legjobb magyar online zsugástól.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik