Sport

Törő István kétmillió forintot nyert Seefeldben

A 10. helyen végzett Törő István a CAPT Seefeld főversenyén, amely 7180 eurót, kicsivel több mint 2 millió forintot eredményezett számára.

Egyedüli magyarként Törő István jutott díjazott helyekre a Casinos Austria Poker Tour Seefeld főversenyén. A tízedik pozícióban fejezte be a küzdelmeket, amely 2.1 millió forintot hozott neki a konyhára – írja a Poker.hu.

29 játékos folytathatta a küzdelmeket a CAPT Seefeld 2 000 euró nevezési díjú főversenyén. A mezőnyben egy magyar zsugás lehetett ott, Törő István 225 500 zsetont csomagolhatott ki a harmadik játéknapon, amelyen a kilencfős döntő asztal kialakulásáig játszottak.

Mivel mindössze 18 főt díjaztak, így 11 játékos még pénz nélkül búcsúzott. Szerencsére nem volt köztük Törő, már több mint 500 ezer zsetont is birtokolt, amikor már csak 10-en voltak versenyben, de ekkor peches partiban búcsúzni kényszerült.

Az orosz Radif Sharifullinnal került allin, akinél gyengébb T-T pár lapult, Törőnél Q-Q, azaz dáma pár, ami sajnos azonban a J-5-2-T-3 közös lapok érkeztével elvérzett.

Ezzel Törő a 10. helyet szerezte meg, ami 7 180 eurót, kicsivel több mint kétmillió forintot eredményezett számára. A fináléban egyébként majd Sharifullin kezdhet majd az élről, aki így a legjobb pozícióból várhatja a döntőt, ahol már a 88 ezer eurót érő bajnoki cím lesz a tét.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik