Sport

Törő István közel a döntőhöz Seefeldben

póker (póker, )
póker (póker, )

Már a legjobb 30 között van Törő István, aki a harmadik napra jutott a CAPT Seefeld főversenyén.

86 játékossal folytatódott a Casinos Austria Poker Tour (CAPT) főversenye, ahol Törő István révén volt magyar zsugás is, akiért lehetett szorítani. Középkorú kártyásunk végül sikeresen vette a második napos akadályokat, és a legjobb 30-ba jutott – írja a Poker.hu.

Törő István személyében volt magyar játékos a CAPT Seefeld kétezer eurós főversenyén, sőt ellentmondást nem tűrően menetel a fizetős helyek felé. A torna második napján 122 700 zsetonból gazdálkodhatott a 86 fős mezőnyben.

Remekül menetelt, 350 ezer zseton felett is járt, a nap végére azonban ebből 225 500 chip maradt, ami végül újabb továbbjutást eredményezett.

A harmadik napra már csak 29 játékos térhet vissza Seefeldben, mivel 18 főt díjaznak, így 11 játékos még minden bizonnyal szomorú lesz kiesése után.

Az élen egy svájci zsugás, Oliver Bösch szerezte meg a vezetést, egymilliónál is több zsetont gyűjtött. Több mint kétszeres előnnyel vezet a második Jan Peter Jachtmann előtt, aki Németország egyik legsikeresebb kártyása.

Az átlagzseton a harmadik napon 291 ezer lesz. Bár ettől picit le van maradva Törő, remélhetőleg sikerrel veszi az újabb akadályokat, és bejut a döntő asztalra is.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik