Sport

Volvo Kupa – idén Kecskeméten

Kemény Dénes (kemény dénes)
Kemény Dénes (kemény dénes)

Az idén is megrendezik a nemzetközi férfi vízilabdatornát a Volvo Kupáért, amelynek színhelye Kecskemét lesz február 15. és 17. között.

A honi sportági szövetség (MVLSZ) csütörtöki közleménye szerint az esemény 2013-as megtartását az az újabb két esztendőre szóló megállapodás teszi lehetővé, amelyet a magyar vízilabdasportot hetedik éve támogató Volvo Autó Hungária Kft. kötött az MVLSZ-szel.

A tornával minden alkalommal egy-egy vidéki városban népszerűsítik a sportágat, Kecskeméten, a vadonatúj sportuszodában az új szövetségi kapitány, Benedek Tibor együttese Kanada és Románia nemzeti csapatával, továbbá a magyar juniorválogatottal találkozik majd.

“Örülök és köszönöm, hogy a Volvo az elhúzódó gazdasági válság ellenére továbbra is mellettünk áll. Biztos vagyok benne, hogy ahogy a magyar vízilabdázás, úgy az utasbiztonságban világelső Volvo is büszke a hetedik éve tartó együttműködésre, melynek eredményeként megrendezhetjük az immár fogalommá való Volvo Kupát. Ezúton is ki szeretném fejezni hálámat a kecskeméti városvezetésnek, amely teljes mellszélességgel támogatja a válogatottat a kupa megrendezésével” – mondta Kemény Dénes, az MVLSZ elnöke.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik