Sport

Az Oklahoma a tabella élére ugrott

Kevin Durant (kevin durant, )
Kevin Durant (kevin durant, )

A Thunder kosárlabdacsapata idegenben győzte le a Los Angeles Clipperst, így a liga legjobb mutatóját tudhatja a magáénak az NBA-ben.

A Los Angeles-i együttesben kihagyta az összecsapást Chris Paul, a csapat esze, ez pedig meglátszott a Clippers játékán, amely végül alulmaradt a nagy rohanásban. Az OKC a harmadik negyedben lépett meg leginkább ellenfelétől, majd a hazaiak hiába próbáltak meg többször is visszakapaszkodni a meccsbe, a Thunder minden próbálkozást visszavert, és nyert 109-97-re.

Kevin Durant nagyon hatékonyan játszott, a liga egyik legnagyobb sztárja 19 mezőnydobásából tizenkettőt is elsüllyesztett a hálóban, 32 ponttal, valamint 7-7 lepattanóval és assziszttal zárta a meccset. Russel Westbrook valamivel pontatlanabb volt a mezőnyből, de így is összegerblyézett 26 pontot. A túloldalon a 31-et hintő Blake Griffin vitte a prímet.

A Thunder jelenleg az NBA legjobb mérlegével álló csapata a maga 33-9-es mutatójával, ami azt jelenti, hogy a meccsek bő 78 százalékát nyeri meg a gárda.

A Boston Celtics a Detroit Pistonstól elszenvedett vereséget követően egy újabb gyengébb csapat ellen hasalt el, ezúttal a Cleveland Cavaliers otthonában kaptak ki a Kelták. A Pistons közben folytatta jó szereplését és legyőzte a Magicet, míg a Milwaukee zsinórban negyedik győzelmét a Philadelphia felett aratta.

Eredmények – NBA, alapszakasz
Los Angeles Clippers-Oklahoma City Thunder 97-109
Detroit Pistons-Orlando Magic 105-90
Milwaukee Bucks-Philadelphia 76ers 110-102
Cleveland Cavaliers-Boston Celtics 95-90

Ajánlott videó

Olvasói sztorik