Sport

Vzsolt800 tízmillió forintot nyert a Sunday Millionon

kártya póker (póker)
kártya póker (póker)

Elképesztő ütemben gyűjti a nagyobbnál nagyobb online skalpokat „Vzsolt800”, vasárnap a patinás Sunday Millionon lett hatodik, ami tízmillió forintot hozott neki a konyhára.

2012 legeredményesebb magyar online zsugása lett „Vzsolt800”, aki az idei évben sem pihen, és máris egy patinás verseny döntő asztalos szereplésével vívta ki újra a figyelmet. A PokerStars Sunday Millionján lett hatodik, amivel nem mellesleg 45 ezer dollárt, nagyjából tízmillió forintot keresett – írja a Poker.hu.

Vzsolt800” háta mögött elképesztő hónapok állnak, a hihetetlenül eredményes zsugás tavaly októberben megnyerte a PokerStars Sunday Warm Upját, decemberben a Sunday Rebuyt, most pedig a legnagyobb online pókerterem patinás Sunday Millionján jutott döntő asztalra.

A tornára 7324 játékos nevezett, amivel 1 464 800 dolláros nyereményalap jött létre. Tíz óra játékot követően alakult ki a kilencfős döntő asztal, ahova bejutott „Vzsolt800” is, a hatodik helyről kezdhetett.

Sajnos nem sikerült előrébb lépni a rangsorban, kieséses partijában K-J lapokkal ment allin, lett ellenfele, „RovoDice” Q-Q párral megadott, és a 6-9-9-T-2 közös boardon kitartottak a dámák.

Vzsolt800” ezzel az eredményével 45 408 dollárt, nagyjából tízmillió forintot tett zsebre, és úgy látszik, ott folytatja az idei évet, ahol a tavalyit abbahagyta.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik