Sport

“Borzasztóan erősek a lengyelek”

mocsai-lajos(210x140)(1).jpg (mocsai lajos, )
mocsai-lajos(210x140)(1).jpg (mocsai lajos, )

Mocsai Lajos szövetségi kapitány véleménye szerint Lengyelország meccsről meccsre egyre jobb teljesítményt nyújt a Spanyolországban zajló kézilabda-világbajnokságon. A mieink hétfőn este, Barcelonában csapnak össze a lengyelekkel a nyolcaddöntőben.

“Visszanyúltak azokhoz a rutinos játékosokhoz, akik korábban vb-érmesek voltak. Meccsről meccsre javult a teljesítményük. Nekünk az elmúlt napokban voltak problémáink, az irányító Császár Gábor beteg, és nem igazán javul az állapota. Remélem, hétfőn már rendben lesz” – mondta a szakvezető a vasárnapi, utazós napon. A magyarok Madridból Barcelonába költöznek, és ott folytatják a tornát.

Mocsai Lajos kiemelte, hogy a lengyel és a magyar csapat jól ismeri egymást, rendszeresen találkoznak Eb- vagy vb-felkészülés során.

“Legutóbb szerencsével döntetlent játszottunk velük, de érezhetően borzasztóan erősek. A csoportküzdelmek során nem akartunk számolni, ki lenne nekünk jó a kieséses szakaszban, ezt tartjuk becsületesnek” – tette hozzá a kapitány.

Amennyiben a magyarok sikerrel veszik a hétfői nyolcaddöntőt, akkor a negyeddöntőben – a papírforma alapján – az Európa-bajnoki címvédő dánok következhetnek szerdán, ugyancsak Barcelonában.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik