Sport

Maniiac három és fél millió forintot nyert a MiniFTOPS-en

póker (póker, )
póker (póker, )

Három napon belül kétszer is döntőbe jutott a magyar „maniiac” a Full Tilt Poker MiniFTOPS versenysorozatán, összesen 16 ezer dollárt, nagyjából három és fél millió forintot nyert.

Január 6. és 20. között rendezik meg a Full Tilt Poker MiniFTOPS XXI versenysorozatát, amelyen a magyar „maniiac” nem kis tettet végrehajtva, kevesebb mint három nap leforgása alatt kétszer is döntőbe jutott, és ennek 16 ezer dollár lett az eredménye – írja a Poker.hu.

Hétfőn rendezték a 109 dolláros double chance tornát, összesen 1 526 induló volt, akik 151 600 dolláros nyereményalapot hoztak létre.

A hatfős döntő asztalra bejutott az ismeretlen magyar játékos, „maniiac” is, aki végül a finálé utolsó helyét szerezte meg, de a hatodik pozíció így is ötezer dollárt ért számára.

Két nappal később rendezték a 33 dolláros rebuyos versenyt, amelyre 1 329 zsugás adta le a nevezését. Ők végül 1 677-szer vásárolták újra magukat, valamint 847 addon vételeztek, így jött ki a 115 590 dolláros nyereményalap.

Itt is döntőbe tudott jutni „maniiac”, sőt hétfői helyezésén még javítani is sikerült, a harmadik pozíciót csípte meg, ami 11 ezer dollárt hozott neki a konyhára.

A két tornán tehát összesen 16 ezer dollárt nyert, ami átszámítva nagyjából 3.5 millió forint, mely nem semmi eredmény a mindössze harmincezer forintos befektetésért.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik