Sport

Micheliszék narancs-feketébe öltöztetik a Hondát is

A Zengő Motorsport színei, azaz a narancs-fekete díszítik majd jövőre Michelisz Norbert Hondáját is a túraautó-világbajnokságon.

Mint azt megírtuk, a Zengő Motorsport komoly előrelépést hajtott végre a WTCC 2013-as szezonjára, hiszen az eddigi BMW-t lecserélték Hondára, ráadásul gyári támogatást kap majd Michelisz Norbert. Üröm az örömben, hogy sajnos csak egy autó áll majd a csapat rendelkezésére.

Az azonban kérdéses volt, hogy megtartja-e a csapat eddigi színeit, vagyis a narancs-feketét, ám most már erre is megvan a válasz.

„Volt lehetőség elcsábulni. Belga tervező szupertitkos variációi közül csemegézve, mindegyiket, azonnal kérem! Komolyan! Ide velük! Most! Mind, egyszerre legyen egy autón! Hanem, grafit-narancs verzióban annyira megtetszett, hogy már menyasszonyi ruhát kezdtem szabatni rá. Zengő Zoli szerencsére résen volt, és két, csoportosan elkövetett erőtlen puccskísérlet után higgadtan elmondta, hogy akkor most mi lesz. Narancs-fekete, az lesz! Miután nem gyári csapat vagyunk, határozottan támogatott, hogy a gyári színektől eltérjünk” – áll a csapat honlapján.

Az viszont már korántsem biztos, hogy Wéber Gábornak lesz autója ebben a szezonban, vagy ha mégis, csak pár futamra szállhat be második pilótaként. A lehetőségek szerint egy tavalyi prototípust használhatna majd Wéber, épp azt, amit tavaly a portugál Monteiro használt.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik