Sport

Baj van a soproni kosaras szívével

Calvin Watson nemrég autóbalesetet szenvedett, de szerencsére csak agyrázkódása lett. Viszont kivizsgálták, és problémára is bukkantak.

A Soproni KC játékosa, aki korábban Zalaegerszegen és Szolnokon is játszott, a hétvégén szenvedett autóbalesetet, miután megcsúszott autójával.

Kedden délelőtt már ki is engedték, mert szerencsére nem esett komoly baja. Most viszont a Sopron weboldala arról számol be, hogy a kórházban lefolytatott vizsgálatok során a szívműködésével kapcsolatban rendellenességet, szívritmuszavart találtak a játékosnál.

Calvin Watson korábban Magyarországon már a ZTE és a Szolnok csapatában is szerepelt. Az egerszegieknél érdeklődve klubunk megtudta, bár találtak kisebb ingadozásokat, de ott ennyire szélsőséges értékeket, mint amilyeneket Sopronban nem mutattak ki az orvosi vizsgálatok. Mivel klubunk számára a legfontosabb a játékos egészsége, az biztos, hogy – bár úgy tűnik, Watson már jól érzi magát és a sportorvosi engedélye is megvan – nem lép pályára csütörtökön Nyiregyházán.

Orvosi javaslatra a jövő héten a fővárosba, specialistához küldik a bedobót, ott egy terheléses vizsgálaton vesz részt, és majd annak eredménye után derül ki, mi lesz vele – írja a Sopron weboldala.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik