Sport

Az Eger agyonverte grúz ellenfelét

Magabiztos sikert aratott az Eger férfi-vízilabdacsapata a Bajnokok Ligájában, versenyben van a második helyért.

Egy hete a görög, eddig 100 százalékos Vuliagmeni együttesét verte meg a ZF-Eger együttese a férfi vízilabda Bajnokok Ligájában.

A grúz Ligamus Tbiliszivel nyitotta volna a nemzetközi sorozatot még az ősszel Gerendás György gárdája, de a grúzok vízuma nem készült el időben, így a meccset el kellett halasztani. A grúzok eddig csak egyetlen pontot tudtak szerezni, az is bravúros volt, épp az előző körben a Hannover ellenében, odahaza. A magyar csapat viszont bombaformában van, a Honvédot 15-3-ra (!) győzte le a hétvégi bajnokin.

Egészen elképesztő első negyedet produkált az Eger, hiszen 9-2-re (!!) nyerte meg az első nyolc percet. Gór-Nagy Miklós négy gólt szerzett a játékrészben. Ezután sem volt kérdés, ki nyeri a meccset, ezt  a kérdést már a találkozó előtt is sértésnek vették az egriek.

Nem kapott gólt a második negyedben az Eger, ellenben lőtt ötöt is.A harmadik játékrészben két gólt is beszedett Bisztricsányi de hetet megint sikerült lőni, így a zárónegyed előtt 21-4 volt az állás. Két és fél perccel a vége előtt meglett a 20 gólos különbség (25-5).

A vége 27-5.

Eredmény – férfi kosárlabda Magyar Kupa:
ZF Eger – Ligamus Tbilisi 27-5 (9-2, 5-0, 7-2, 6-1)

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik