Sport

Nyártól Juan Carlos Pastor lesz a Pick Szeged edzője

Vasárnap késő este Madridban a Pick Szeged vezetése és Juan Carlos Pastor aláírta az új tréner szerződését. A spanyol edző megállapodása a nyártól 2+2 évre szól.

Vasárnap késő este Madridban dr. Szűcs Ernő Péter, a Pick Kézilabda Zrt. igazgatóságának elnöke és Mezei Richárd, a Pick Kézilabda Zrt. vezérigazgatója megállapodott a spanyol Juan Calros Pastorral, így nyártól a spanyol szakember lesz a kétszeres magyar bajnok mestere.

2+2 éves szerződést kötöttünk Juan Carlos Pastorral. Egy rendkívül szimpatikus, felkészült szakembert ismertünk meg a személyében. Azt ígértük, hogy méltó utódot találálunk Skaliczki László után, úgy gondolom, hogy ez sikerült. Pastor nemcsak a Valladoliddal, hanem a spanyol válogatottal is remek eredményeket ért el. Hatalmas kihívásnak tartja a szegedi munkát, ami számára nagyon vonzó. A spanyol bajnokság befejezése után jön el először Szegedre, a családja nem költözik vele, felesége és két leány gyermeke otthon marad Spanyolországban.” – nyilatkozta Mezei Richárd, a Pick Kézilabda Zrt. vezérigazgatója.

Úgy gondoltam, hogy itt az ideje elhagynom Spanyolországot. Remek ajánlatot kaptam a Pick Szegedtől. Az is fontos volt számomra, hogy az igazgatóság engem akart edzőnek, ragaszkodtak hozzám. Véleményem szerint egy jó csapatot alkothatunk közösen, amely elérheti azokat a célokat, amelyeket kitűzünk magunk elé. A legnehezebb dolog, hogy otthon kell hagynom a családom, de készen állok erre is, izgalommal várom a szegedi munkát.” – nyilatkozta Juan Carlos Pastor.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik