Sport

Jerry Wong kezdhet az élről a PCA fináléjában

kártya póker (póker)
kártya póker (póker)

Összeült a PokerStars Caribbean Adventure főversenyének nyolcfős fináléja, ahol majd az amerikai Jerry Wong kezdhet az élről.

Az elődöntőt rendezték a PokerStars nívós versenyén, aminek a Bahamákon lévő Atlantis Resort & Casino a helyszíne. A Main Eventen kialakult a nyolcfős finálé, ahol is majd az amerikai Jerry Wong kezdhet chipleaderként. Jelen pillanatban tehát neki van a legtöbb esélye megnyerni az 1.8 millió dolláros fődíjat – írja a Poker.hu.

Összesen 21 zsugás tért vissza PokerStars Caribbean Adventure ötödik napjára, ami egyben az elődöntőt is jelentette. Az élen a bolgár Dimitar Danchev nagy előnnyel vezetett.

A nap folyamán mindössze nyolc főre fogyott le a mezőny, a kiesők közt jó pár ismert játékos nevét lehet felfedezni. Búcsúzni kényszerült Mohsin Charania, Olivier Busquet, Darren Elias, Robert Mizrachi és Ryan Fair is, aki a kilencedik helyet tudta megszerezni.

Ez már 120 ezer dollárt ért, a fináléban viszont ennél is több pénzért folyik majd a harc. A győzelem ugyanis 1859 000 dollárt hoz majd a konyhára a bajnoknak.

Erre a hatalmas nyereményre jelen pillanatban Jerry Wongnak van a legtöbb esélye, aki 7.4 millió zsetonnal vezeti a versenyt. A döntőbe jutottak közt ott van még Danchev is, valamint Andrey Shatilov, Owen Crowe, Jonathan Roy, Joao Nogueira, Joel Micka és Yann Dionn is.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik