Sport

Hanga is Lóránt is remekelt

Hanga Ádám 12 pontot dobott a spanyol kosárlabda-bajnokság legutóbbi fordulójában, de kiváló teljesítménye is kevés volt ahhoz, hogy csapata, a Manresa győzzön. Lóránt Péter 15 egységgel járult hozzá a Virtus Roma szoros győzelméhez.

Spanyolországban a vasárnapi találkozót az Euroligában is érdekelt Caja Laboral nyerte 101-95-re hosszabbítás után. A sereghajtó házigazdák a magyar légiós kosarával mentettek a rendes játékidő végén döntetlenre (83-83).

“Ez a meccs is remekül mutatja az eddigi teljesítményünket: küzdünk, harcolunk, de a végén mégsem sikerül” – összegzett Hanga Ádám, aki a pályán töltött 35 perc alatt hat lepattanót is szerzett, és három gólpasszt adott. A játékos hozzátette, borzasztóan szomorú, mert értékes skalpot szerezhettek volna, de társaival együtt dolgoznak és harcolnak tovább.

“Egyben gratulálok Lóránt Petinek a mai teljesítményéhez!” – mondta Hanga.

Volt is miért, ugyanis az ugyancsak válogatott Lóránt Péter együttese, az olasz bajnokságban szereplő Virtus Roma hosszabbítás után 86-84-re nyert Montegranaróban, a magyar kosaras egyéni szezoncsúcsot ért el 15 ponttal, emellett hat lepattanót is szedett.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik