Sport

Császár: Nem a pénz miatt megyek Párizsba

Csaszar-Gabor(960x640).jpg (császár gábor, )
Csaszar-Gabor(960x640).jpg (császár gábor, )

A facebookon reagált a szokás szerint menetrendszerűen érkező magyaros kommentárokra a magyar válogatott kézilabdázó.

Mi is beszámoltunk arról, hogy a Veszprém és a magyar férfi kézilabda-válogatott irányítója, Császár Gábor a Paris Saint-Germain együtteséhez igazolt.

A klasszis azt nyilatkozta, hogy új kihívásokra vágyik, és ennek a célnak megfelel a Párizs, amelynek invitálása jó érzés volt számára. Huszonnyolc évesen még ideális egy ilyen váltás. Természetesen, egyben sajnos, a magyar mentalitásnak megfelelően érkeztek olyan kommentárok, amelyek a pénzt állítják a középpontba, és erre most reagált Császár a facebookon.

“Sok pletyka terjeng az átigazolásom körül, szeretném ezt tisztázni amennyire lehet. Nagyon nehéz döntés volt számomra, de én úgy gondolom, hogy mégis így lesz a legjobb. NEM pénzügyi okok miatt hagyom ott a Veszprémet, hanem fejlődni szeretnék, új kihívásokra vágyom és nem utolsó sorban BL-t szeretnék nyerni.

Úgy érzem erre a legjobb esélyem a Párizs csapatában lesz. 28 évesen már nem alapozhatok arra, hogy 2-3 év múlva is kaphatok ilyen minőségű klubtól ajánlatot. A pletykákra visszatérve, sokan belevonták a menyasszonyomat és a családomat is ebbe az ügybe, ami számomra érthetetlen és rendkívül bántó. Szeretnék kérni mindenkit, hogy ne terjessze tovább az abszurdnál abszurdabb történeteket! Köszönöm!” – írta a magyar válogatott alapembere.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik