Sport

Zsuffa Miklós 6 millió forintot nyert a Bahamákon

dollár (dollár, )
dollár (dollár, )

Egyedüli magyarként Zsuffa Miklós ért pénzbe a PokerStars Caribbean Adventure főversenyén, profi játékosunk a 62. helyet szerezte meg, amivel 26 ezer dollárt, nagyjából 6 millió forintot nyert.

A 166 fős mezőnyben egy magyar zsugás bújt meg a PCA tízezer dolláros főversenyén, ő Zsuffa Miklós volt, aki végül pénzbe ért a nívós tornán, a 62. helyig jutott, ami 26 dollárt ért számára, ez nagyjából 6 millió forint – írja a Poker.hu.

Elérte a fizetős helyeket a PokerStars Caribbean Adventure főversenyének mezőnye a Bahamákon, a harmadik játéknapon ugyanis 144 fő alá fogyatkoztak, ami már pénzes helyeket ígért.

Egyedüli magyarként Zsuffa Miklós bizakodhatott egy jobb pozíció megszerzésében, 133400 zsetonjával várta a folytatást.

Jól is menetelt játékosunk, száz főt élt túl, azonban a 62. hely számára a végállomást jelentette. A nap utolsó vakszintjén került allin a kisvak Manig Loeser ellen, aki nem túl acélos J-2 kombinációt mutatott, míg Zsuffa A-Q lapokkal játszott.

Sajnos az asztalra a 7-6-2-7-9 board érkezett, amin Loeser talált egy kettes, így kiejtette a magyar fiút, aki végül 26 ezer dollárral vigasztalódhatott.

59-en jutottak tovább a negyedik napra, az amerikai Patrick Kelly vette át a vezetést. A mezőnyben olyan nagyobb nevek folytathatják még, mint Eugene Katchalov, Jake Cody, Carlos Mortensen, Olivier Busquet és Darren Elias.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik