Sport

Megnőtt az önbizalom

Két idegenbeli sikerrel nyitotta az évet a Fehérvár KC, de Pål Oldrup Jensen szerint a vasárnap érkező Vác is komoly kihívást fog jelenti az gárdának.

A Fehérvár KC vezetőedzője elsősorban a csapatközpontú mentalitás erösődésében és a sikerek következtében az önbizalom növekedésében látja a fejlődést csapatánál, de hangsúlyozza, hogy mind az Érd, mind a Békéscsaba elleni mérkőzés szoros csatában dőlt el. A szakember vasárnap, a Váci NKSE ellen sem számít könnyű csatára.

– A legutóbbi mérkőzéseinken egyre inkább csapatként kezdünk játszani. Jó néhány játékosunk kiveszi a részét a sikereinkből, és ez megnehezíti az ellenfeleink dolgát abban, hogy megállítsanak bennünket. Jobb fizikai állapotban vagyunk, bár még tovább javulhatnánk, de így is úgy tűnik nekem, hogy a kondíciónknak kulcsszerepe van abban, amit az elmúlt időszakban elértünk. Magabiztosabbnak látszunk, és tényleg jobban is bízunk önmagunkban a két győzelem hatására. De nem szabad megfeledkeznünk arról, hogy kis különbséggel nyertük mindkettőt, és ha Trimmel Brigitta nem véd úgy a második félidőben, akkor nem hiszem, hogy le tudtuk volna győzni a Békéscsabát. Az ő teljesítménye és néhány taktikai változtatás a védekezésben sokat segített nekünk, de az összes lány dicséretet érdemel a második félidőben elvégzett munkájukért és nyújtott teljesítményükért. Jó formában van a Vác mostanában, nagyon erős és kemény ellenféllel fogunk találkozni vasárnap. Újabb szoros és kemény meccsre számítok. – nyilatkozta a Fehérvár KC vezetőedzője.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik