Sport

Zsuffa Miklós az egyedüli magyar a PCA főversenyén

póker (póker, )
póker (póker, )

Bár hét magyar játékos lehetett ott a PokerStars Caribbean Adventure főversenyének második napján, közülük csak Zsuffa Miklós jutott tovább.

A második játéknapot rendezték a PCA tízezer dolláros főversenyén, a közel ötszáz fős mezőnyben hét magyar zsugás bújt meg. Sajnos hatan távozni kényszerültek, Zsuffa Miklós viszont továbbjutott, és közelébe került a fizetős helyezéseknek – írja a Poker.hu.

499 játékos tért vissza a PokerStars Caribbean Adventure Main EventjénekDay 2” elnevezésű napjára. Közöttük volt Birizdó István, Hegyi József, Farkas Gábor, Madaras Norbert, Pethe Krisztián és Tóth Richárd is, de egyiküknek sem sikerült a továbbjutás.

Ez egyedül Zsuffa Miklósnak jött össze, aki többek közt elfogta Igor Kurganov blöffjét is, a K-6-7-5-K közös lapokon a riveren adta meg ellenfele 22 ezres hívását. Az orosz zsugás A-4-et azaz ász-magasat mutatott, így Zsufa 9-7 egyszínű kombinációval kivitte a szépre duzzadt kasszát.

Zsufa végül 133400 zsetont gyűjtött, amivel a 178 ezres átlag alatt van ugyan, de minden esélye megvan arra, hogy pénzbe érjen, ugyanis „már csak” 166-an küzdhetnek tovább a főversenyen. 144 játékost díjaznak, így 22 kiesőre van szükség, hogy legalább 15 ezer dollárt nyerjen a magyar zsugás.

Az élen egyébként az argentin, mindössze 19 éves Nicolas Godoy áll, aki nem több mint 10 dollárból selejtezte ki magát a főversenyre, és jelen pillanatban neki van a legtöbb esélye megszerezni az 1 860 000 dolláros fődíjat. Nem semmi sikertörténet lenne az övé, ha tényleg megnyerné.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik