Sport

Ki lesz az év sportembere?

Gyurta Dani vagy Szilágyi Áron volt a legjobb férfi sportoló 2012-ben? Görbicz Anitát, Kozák Danutát esetleg Joó Abigélt tartják a legjobb női sportolónak?

Gyurta Dani vagy Szilágyi Áron volt a legjobb férfi sportoló 2012-ben? Görbicz Anitát, Kozák Danutát esetleg Joó Abigélt tartják a hazai szurkolók a legjobb női sportolónak? Vajon Kovács „Kokó” István szerint ki volt az elmúlt év legígéretesebb fiatal tehetsége? Nemsokára minden kérdésre fény derül! A SportKlub a sportrajongó közönségtől várja, hogy szavazza meg, ki volt tavaly legjobb férfi-, női sportolója, az év csapata, a legemlékezetesebb meccse, valamint legnépszerűbb sportembere.

Szilágyi Áron olimpiai bajnok vívónk nagy örömmel fogadta a jelölést a SportKlub Év Sportemberei Díjra.

„Nagyon megtisztelő, hogy a csatorna gondolt rám. Szerencsére az elmúlt időszakban volt már részem hasonló elismerésekben, és törekszem majd arra, hogy a jövőben is egyre több díjra tartsanak érdemesnek. Rendkívül fontos számomra a szurkolóktól kapott visszajelzés, hiszen az Olimpia óta nagyon sok szeretetet és támogatást kapok tőlük” – mondta el Áron.

A SportKlub műsorvezetője, Kovács „Kokó” István olimpiai bajnok ökölvívónk pedig egy különdíjjal jutalmazza azt a 21 év alatti sportolót, aki szerinte a tavalyi teljesítményével ezt a legjobban kiérdemelte.

„Úgy vélem, hogy Magyarországon nincs hiány sporttehetségekben. Az én választásom egy ifjú hölgyre esett, aki bár sokak számára talán ismeretlen, mégis az elmúlt tíz év egyik legnagyobb magyar sportszenzációja. A tizenhat éves lány egy nemrégiben olimpiai sportággá vált területen vezeti jelenleg  a junior világranglistát, ami hatalmas teljesítmény. De azt, hogy kiről van szó, még nem árulhatom el, bár szerintem az elmondottak alapján nem nehéz kitalálni” – titokzatoskodott Kokó.

A jelöltekre a SportKlub Facebook oldalán (http://www.facebook.com/SportKlubTV) lehet szavazni ma déltől 2013. január 28-a éjfélig. A végeredményt a szavazatok összesítése után a SportKlub Híradójában jelentik be január 30-án 18:15-kor.

SportKlub Év Sportemberei Díj

Az év férfi sportolója:
Báder Márton
Berki Krisztián
Császár Gábor
Gyurta Dániel
Michelisz Norbert
Sofron István
Szilágyi Áron

Az év női sportolója:
Görbicz Anita
Hosszú Katinka
Joó Abigél
Kozák Danuta
Polgár Judit
Risztov Éva
Tomori Zsuzsanna

Az év csapata:
Sapa Fehérvár AV19 (jégkorong)
FTC női kézilabda csapata
Férfi kézilabda válogatott
Szolnoki Olaj KK (kosárlabda)
Videoton FC (labdarúgás)
Kajak női négyes
Kajak férfi kettes

Az év legemlékezetesebb meccse a SportKlubon:
Sapa Fehérvár AV19 – Red Bull Salzburg 4-3 jégkorong (február 5.)
Albacomp Fehérvár –Szolnoki Olaj férfi kosárlabda 71-80 (május 10.)
Szeged – Veszprém férfi kézilabda 31-24 (október 28.)
FTC – Dinamo Volgográd női kézilabda KEK-elődöntő 34-26 (március 31.)
FTC – Győr, női kézilabda döntő második meccse 27-28 (május 16.)
Lazio – Roma labdarúgás 3-2 (november 11.)
Juventus – Roma labdarúgás 4-1 (szeptember 29.)

A SportKlub legnépszerűbb sportembere díja:
Dzsudzsák Balázs
Francesco Totti
Jakabos Zsuzsanna
Mocsai Lajos
Nagy László
Szucsánszki Zita
Zlatan Ibrahimovic

Ajánlott videó

Olvasói sztorik