Sport

Tizenöt gólos győri győzelem a bajnokság félidejében

A Debrecen elleni győzelemmel a Győri Audi ETO továbbra is veretlen az NB1-ben. A vasárnapi bajnoki mérkőzésen a hazai csapat 38-23-ra múlta felül a vendég Debrecen csapatát.

„Eddig veretlenek vagyunk a bajnokságban, amely nagyon boldoggá tesz, szépen haladunk a tervezett úton. Ma egy új védekezési formát is kipróbáltunk, körülbelül tíz percig gyakoroltuk élesben. Ez persze majd a jövőnek szól, szeretnénk a többi védekezési taktikák közé professzionális szinten beépíteni.”- nyilatkozott Ambros Martín, a Győr vezetőedzője.

Hornyák Dóra, aki korábbi csapata ellen lépett ma pályára, eredményes mérkőzést tudhat maga mögött, ugyanis 7 gólt dobott a Debrecennek. „A mérkőzés előtt a szokottnál is jobban izgultam, ez akkor oldódott fel bennem, amikor az első gólt bedobtam. Sajnos ma kevesen voltunk, emiatt viszont én is több játéklehetőséget kaptam, mindössze 2,5 perc pihenőm volt. De igyekeztem élni is ezzel, bízom benne, hogy a mai teljesítményem lendületet ad a jövőben.” – nyilatkozott a fiatal átlövő.

Az ETO góllövői: Heidi Löke: 9, Hornyák Dóra: 7, Kovacsics Anikó: 6, Jovanka Radicevic: 4, Orbán Adrienn: 3, Szepesi Ivett: 3, Rédei-Soós Viktória: 2, Raphaelle Tervel: 1, Sirián Szederke: 1.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik