Sport

Komoly kérője akadt Hangának

Hanga-Adam(960x640).jpg (hanga ádám, )
Hanga-Adam(960x640).jpg (hanga ádám, )

A magyar válogatott és a spanyol Manresa alapemberét, Hanga Ádámot a Bilbao igazolná le.

Az Uxúe Bilbao Basket egy patinás csapat Spanyolországban. Idén a baszkok az EuroKupában és a bajnokságban is komoly esélyesnek számítanak, így már az is nagy elismerés, hogy felmerült náluk Hanga Ádám neve. A gárda görög trénere, Fotis Katsikaris azonban mindent megtenne azért, hogy kivásárolja élő szerződéséből a magyar kosarast, így komoly sansz van a klubváltásra.

A Manresa 23 éves játékosát még kétéves szerződés köti csapatához, azonban ez nem akadály a Bilbaónak, hiszen akár jelentős összeget is fizetnének a 2011-es NBA draft 59. helyén kiválaszott Hangáért.

A Bilbao 15 forduló után jelenleg az ötödik a spanyol bajnokságban, tíz sikerrel és öt zakóval, míg az EuroKupában bejutottak a legjobb 16 közé. A Manresa ezzel szemben utolsó előtti, 17. a pontvadászatban, mindössze két győzelemmel.

“Valóban van érdeklődés, de nagyon korai még bármi konkrétumot mondani. Természetesen mielőtt bármiről döntenénk, meghallgatjuk a San Antonio álláspontját” – nyilatkozta Lóránt András menedzser a Nemzeti Sportnak.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik