Sport

Csíkszeredában is elbukott a címvédő

jégkorong (jégkorong, )
jégkorong (jégkorong, )

A Dab.Docler jégkorongcsapata 3-1-es vereségbe szaladt bele a HSC Csíkszereda vendégeként.

Pénteken, Brassóban szétlövés után maradt alul a dunaújvárosi együttes, amely vasárnap, az óév utolsó játéknapján Csíkszeredában szeretett volna javítani. Nos, a HSC ebben az idényben már másodszor hajtotta végre azt a bravúrt, hogy a rendes játékidőben legyőzte a címvédőt, a hazaiak három góljára egyedül Victor Lindgren tudott válaszolni, ő is csak a harmadik harmadban.

A Ferencváros-ESMTK érdekes körülmények között kapott ki. A vendég Érsekújvár már a meccs első percében megszerezte a vezetést Pesterzsébeten, ám a zöld-fehérek még ebben a játékrészében egyenlítettek. A második harmadban a Fradi egyik akciójánál többen is gólt kiáltottak, ám a játékvezető jelezte, nem volt bent a korong, a ledermedő ferencvárosi játékosok közt pedig meglódult a Nové Zámky és találattal fejezte be az akciót, végül 2-1-re nyert.

A sereghajtó Újpest a szezon során 22. alkalommal is a rendes játékidőben kapott ki. A lila-fehérek a teltházas brassói csarnokban egy 5-2-es zakóba futottak bele, esélyük sem volt a győzelem megszerzésére.

Eredmények – MOL Liga, alapszakasz
Corona Brasov (román) – Újpest 5-2 (2-0, 2-1, 1-1)
Gólszerzők: Zsók (6.), Rawlik (9., 40.), Bonar (32., 48.), illetve Dömötör (38.), Zalavári (44.)

FTC-ESMTK – Nové Zámky (szlovák) 1-2 (1-1, 0-1, 0-0)
Gólszerzők: Pilcsik (8.), illetve Mihajlov (1.), Dobry (39.)

HSC Csíkszereda (román) – Dab.Docler 3-1 (2-0, 1-0, 0-1)
Gólszerzők: Hurtaj (10.), Góga (12.), Molnár (26.), illetve Lindgren (45.)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik