Sport

Magyarország legnagyobb pókerversenyével kezdődik az új év

póker (póker, )
póker (póker, )

Január 3. és 12. között rendezik meg a Hungarian Poker Tourt a budapesti Universum Poker Centerben.

Január elején rajtol el a hetedik Hungarian Poker Tour, mely minden eddiginél nagyobb lesz, a helyszín pedig nem is lehetne más, mint az Universum Poker Center a budapesti Duna Plázában írja a Poker.hu.

Kilencnapos versenysorozatot hirdetett az Universum Poker Center, január 3-12. között összesen tíz darab versenyt rendeznek a Duna Plázában lévő kártyateremben.

A rebuyos tornákból két darab lesz a kínálatban, mindkettő ötezer forintos nevezési díjjal, ezen kívül pedig nyolc freezout versenyen lehet még felvenni a pókerarcot. A legkisebb beülő összege háromezer forint, míg a legnagyobb 50 ezer forinttal bír majd.

Az összdíjazást tekintve 14 millió forintot garantálnak a szervezők, sőt egy külön pontverseny is fog zajlani, aminek a győztese értékes nyereményekkel gazdagodik majd.

Hasonló kaliberű, hasonlóan nagy versenysorozat nagyon régen nem volt kishazánkban, így külön öröm, hogy újra nagy pénznyereményekért lehet harcba szállni Magyarországon. Reméljük, hogy ez a hagyomány nem törik meg, és további nívós versenysorozatok érkeznek majd 2013-ban.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik