Sport

Borso888 tízmilliós karácsonya

dollár (dollár, )
dollár (dollár, )

A PokerStars karácsonyi Super Tuesday versenyén egy magyar zsugás, az ismeretlen „Borso888” egészen a negyedik helyig menetelt, 46 ezer dollárt, átszámítva tízmillió forintot nyert.

Remek decembert tudhat a háta mögött az ismeretlen magyar online zsugás, „Borso888”, aki a patinás Sunday Million döntős szereplése után a december 25-én rendezett PokerStars Super Tuesday versenyén is fináléba jutott. Az online póker legnehezebb versenyének tartott „Szuper Kedden” egészen a negyedik helyig menetelt, ami 46 ezer dollárt eredményezett számára – írja a Poker.hu.

Egy hónappal ezelőtt Németh András tudott a világ legnehezebb online pókerversenyének mondott PokerStars Super Tuesday-én a döntőbe jutni, most pedig „Borso888” hajtotta végre ezt a tettet.

Remekül megy tehát a magyar zsugásoknak az 1 060 dolláros tornán, melyen december 25-én 426 induló között tudott fináléba kerülni az ismeretlen „Borso888”. A döntőben a legjobb 5 fő végül alkut kötött egymással, melynek értelmében a magyar zsugás 46 624 dollárral gazdagodott.

Ez átszámítva kicsivel több mint 10 millió forint, amin felül a győztesnek meghagyott további hatezer dollárért játszottak tovább.

Ezt sajnos nem sikerült megszerezni “Borso888″-nak, végül a negyedik helyet szerezte meg, míg a győzelem a német „olimasi77”-hez vándorolt.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik