Sport

Megtalálták Gyurta edzőjének eltűnt trófeáit

Széles Sándor (széles sándor, sportcsillagok gálaestje, )
Széles Sándor (széles sándor, sportcsillagok gálaestje, )

A becsületes megtalálóa Komjádi uszoda portáján adta le a Széles Sándornak rendkívül értékes két serleget.

A Sportcsillagok Gálaestjén a sportújságírók szavazatai alapján az Év edzője díjjal tüntették ki Széles Sándort, Gyurta Dániel edzőjét, azonban az est végére nyoma veszett a díjjal járó tárgyjutalomnak. Szerencsére a két rófea már a karácsonyi ünnepek alatt megkerült – számolt be a blikk.hu.

“A Komjádi uszodából hívtak, hogy leadták a két trófeát. A párom, Csilla azonnal indult is érte, így a számomra roppant értékes díjak jelképesen már a karácsonyfa alá kerülhettek. A díjátadást követően rengetegen jöttek gratulálni, veregették a vállamat, sokan kértek közös fotót is. Valószínűleg az egyik ilyen alkalommal kerülhettek ki a kezemből a díjak, s mire megfordultunk, csak a hűlt helyüket találtuk. Már a SYMA-csarnokban kerestük őket, még be is mondattuk a műsorközlővel, hogy jelentkezzen, aki megtalálta, de nem volt eredménye a kutatóakciónak” – mesélte Széles a Blikknek.

Hogy véletlen elpakolásról vagy szándékos lopásról van szó az nem derült ki, hiszen Széles azt sem tudja, ki adta le az uszodában a trófeákat. Utóbbit, mármint a szándékos lopást az mindenképpen megkérdőjelezi, hogy a tárgyaknak csak eszmei értéke van, nyilvánvalóan csak annak fontos, aki kiérdemelte azokat. “Csak annyit tudok, a becsületes megtaláló rájött, hogy legkönnyebben így juttathatja el hozzám ezeket az elismeréseket. Onnan pedig azonnal értesítettek bennünket.” Minden jó, ha a vége jó.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik