Sport

Nash visszatért, nyert a Lakers

Steve Nash (steve nash, )
Steve Nash (steve nash, )

A Los Angeles Lakers kosárlabdacsapata idegenben, hosszabbítást követően nyert a Golden State Warriors ellen az NBA-ben.

A nyáron szerződtetett Steve Nash hosszú kihagyás (egészen pontosan 24 meccs) után tért vissza a Lakersbe, a veterán karmesteren ez azonban szinte nem is látszott elleni mérkőzésen. Nash közel 41 percet játszott az összecsapáson, 12 ponttal és 9 gólpasszal tért vissza.

Ezúttal is Kobe Bryant volt a Los Angeles húzóembere, 34 pontot szorgoskodott össze 41 (!) rádobásból. A Golden State egyébként jó forma ide vagy oda, a negyedik negyedet csúnyán elszórakozta, a vendégek azt az etapot 13 ponttal nyerték meg. Pau Gasol is sérülésből tért vissza, kilenc egységet és tíz lepattanót tett be a közösbe.

A címvédő Miami Heat azt is elbírta, hogy a három szupersztárja közül csak kettő volt bevethető, Chris Bosh hiányzott a Utah Jazz elleni hazai bajnokin. LeBron James és Dwyane Wade vette így vállára a csapatot, a kettős hatékony játéka pedig magabiztos floridai sikert eredményezett.

Eredmények – NBA, alapszakasz
Miami Heat-Utah Jazz 105-89
Golden State Warriors-Los Angeles Lakers 115-118 – hosszabbítás után
Washington Wizards-Detroit Pistons 87-96
Atlanta Hawks-Chicago Bulls 92-75
Houston Rockets-Memphis Grizzlies 121-96
New Orleans Hornets-Indiana Pacers 75-81
Milwaukee Bucks-Cleveland Cavaliers 82-94
Denver Nuggets-Charlotte Bobcats 110-88
Portland Trail Blazers-Phoenix Suns 96-93

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik