Sport

Botond Balázs a világ leghíresebb pókeres csapatában

Már 17 tagot számlál Phil Ivey pókeres oktató csapata, melynek mostantól egyetlen magyarként Botond Balázs is a tagja lehet.

Hatalmas megtiszteltetés érte Botond Balázst, ugyanis beválogatták a világ egyik leghíresebb pókeresének, Phil Ivey-nak az oktató csapatába – írja a Poker.hu.

November elején indította útjára az iveypoker.com pókeres oktatóoldalt a póker Tiger Woods-ának becézett Phil Ivey. Meglepő fordulatként hatott ez a pókeres társadalomra, ugyanis Ivey-t főleg úgy ismerték meg, mint aki szinte csak magával van elfoglalva, de nem a rossz értelemben véve.

A legtöbbször távolságtartó zsugás az asztalnál kegyetlen ellenfél, nem úgy ismerik az emberek, mint egy oktatót, pont ő az, aki a nem szokott stratégiákról, pókeres technikákról csevegni játékostársaival, ő az igazi intuitív játékos, messze nem a sémák rabja.

Ennek ellenére elindította pókeroktató oldalát, melyhez máris csatlakozott az idei világbajnok, Greg Merson, a régi zsugások közül Patrik Antonius és Jennifer harman, az újdonsült sztárok közül Matt Giannetti, Cole South, valamint James Dempsey is.

December elején újabb játékosok kerültek a csapatba, mely közben 17 főre duzzadt. Köztük üdvözölhetjük Botond Balázst is, aki egyedüli magyarként lehet ott egyelőre az oktatók között.

Botond kiváló online eredményei mellett EPT 4. helyezésével, WSOP finálés szereplésével és egy EPT mellékverseny győzelmével érdemelte ki ezt a címet.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik