Sport

Nagygyörgy Tibor 3 millió forintot nyert Ausztriában

A PokerStars.de Snowfest főversenyén a hatodik helyig jutott Nagygyörgy Tibor, tízezer eurót nyert a síeléssel egybekötött pókerversenyen.

204 induló között egészen a hatodik helyig menetelt Nagygyörgy Tibor, egyedüli magyarként jutott be a PokerStars.de Snowfest fináléjába, tízezer euró, átszámítva nagyjából 3 millió forint lett a jutalma – írja a Poker.hu.

Hétfőn vette kezdetét az osztrák Alpokban rendezett PokerStars.de Snowfest 1100 eurós főversenye, mely magyar szempontból Nagygyörgy Tibor meneteléséről szólt. Összesen 204-en regisztráltak a tornára, mellyel 204 ezer eurós nyereményalap jött létre.

Nagygyörgy remekül helytállt a selejtezők során, sőt az elődöntőbe is bejutott, ahol 27 tovább zsugás között kellett megküzdenie a pénzbe és a nyolcfős döntőbe jutásért.

A fizetős helyeket könnyedén csípte meg a magyar zsugás, és végül a fináléig meg sem állt, amit a hatodik helyről kezdhetett meg.

Sajnos nem sikerült ezen a pozíción javítani, A-Q lapokkal ment allin kieső partijában, a későbbi győztes, Marius Pospiech dámapárral megadott, és nem jött ász a közös lapokra, így Nagygyörgy 10 euró nyereménnyel zárta a síeléssel kiegészített pókerversenyt.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik