Sport

Polgár Kriszta a finálé felé menetel Prágában

A People’s Poker Tour Prága főversenyén egyedüli magyarként a szépségkirálynő Polgár Krisztina jutott be a legjobb 29 közé, ahol már a fináléba jutásért és a 100 ezer eurós fődíjért küzdhet meg.

Hétfőn vette kezdetét a People’s Poker Tour versenysorozat 1650 eurós prágai főversenye. A 261 fős mezőny azóta mindössze 29 játékosra csökkent, egyedüli magyarként a korábbi szépségkirálynő, Polgár Krisztina vette eddig sikerrel az akadályokat – írja a Poker.hu.

Bár a cseh főváros szolgál helyszínként az olasz PPT sorozat legújabb állomásának, ez senkit ne zavarjon össze, ugyanis a People’s Poker Tour sikeresen terjeszkedik Európában. Prága egyébként tökéletes választásnak bizonyult, ráadásul egy kéthetes Pókerfesztiválon van túl, amelynek keretében EPT-t, GSOP-t és WPT-t is rendeztek.

A többségében olasz játékosok alkotta mezőnyben azért feltűnt pár magyar zsugás is, közülük azonban csak a 2004-es Miss Adria szépségverseny győztese, Polgár Krisztina jutott a harmadik napra.

Arra a harmadik napra, ahol már csak 29 zsugás ülhet asztalokhoz, akik egyébként már mind díjazottak. Polgár így biztosan nyer 2 800 eurót, de minden esélye megvan a 100 ezer eurós fődíjra is.

Az egykori szépségkirálynő rendszeres visszatérő vendég a PPT főversenyeken, nem véletlenül, ugyanis az olaszok a sorozat arcának választották meg, így az összes versenybeülőjét ők fizetik.

Polgár egyébként remekül meghálálja a beléje fektetett bizalmat, 2010-ben éppen a PPT Budapesten szerezte első fizetős helyét a sorozatban, amit idén a szlovén városkában, Kranjska Gorában rendezett PPT követett.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik