Sport

Ex libris-díjat kapott Berki, Nagy és Szilágyi

berki-krisztian(960x640).jpg (berki krisztián, )
berki-krisztian(960x640).jpg (berki krisztián, )

Különleges díjat kapott Berki Krisztián: az olimpiai bajnok tornász maga is meglepődött, amikor meghívták a Magyar Művészetért díjátadó gálára.

Az ünnepségen főleg színészeknek, zenészeknek, vagyis művészeknek adtak át elismeréseket – a színész díjat például Rudolf Péter kapta meg –, míg Berki Krisztián Ex Libris-díjban részesült.

Gyönyörű könyvgyűjteményt kaptam, és nem csak ezért volt megtiszteltetés részt venni a gálán. Számomra teljesen új volt a közeg, főleg színészek voltak a meghívottak, s ők tényleg egész más emberek, mint akikkel sportpályafutásom során találkoztam.

Nagyon jól éreztem magam köztük, és jó volt megtudni, hogy a művészek, akiket csodálok, figyelték az olimpia történéseit, szurkoltak nekünk és örültek a sikereinknek. Rudolf Péterrel néhány mondatot is válthattam, amiből annyi kerekedett ki, hogy mindketten tartunk a repüléstől. Hozzá szerintem abszolút jó helyre került a díj, nagyon szeretem őt színészként, és a Beugró című tévéműsorban is nagyon tetszik az alakítása” – nyilatkozta Berki Krisztián, aki előtt a vívó Szilágyi Áron és a kézilabdázó Nagy László kapta meg ezt a díjat.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik