Sport

Jövőre Párizsban rendezik a World Series of Poker Europe-ot

A Póker-világbajnokság európai megfelelője jövőre átköltözik a francia fővárosba, a WSOPE két év után hagyja ott Cannes-t.

A World Series of Poker Europe versenysorozat hetedik évében Párizsba költözik, amely már a harmadik helyszíne lesz a világbajnokság európai megfelelőjének – írja a Poker.hu.

A 2007-ben útjára indított európai „Póker-világbajnokság” a londoni Casino at the Empire kaszinó falain belül látta meg a napvilágot, majd négy év közös munka után költözött át Cannes-ba.

A francia filmes város sem sokáig élvezhette azonban a WSOPE mezőnyét, két év után ugyanis a sorozatot üzemeltető amerikai Caesars Interactive Entertainment megállapodást kötött a párizsi Barriére Enghien-les-Bains kaszinóval, így jövőre oda költözik majd az egész verseny.

A WSOP igazgató Ty Stewart szerint remek helyszínt választottak, ugyanis az tökéletesen beleillik a számításaikba, ahol póker és élvezet találkozik egymással. Ehhez hozzájárul majd az is, hogy a létesítmény egyszerűen lélegzetelállító, az 500 férőhelyes színháztermen kívül spa és wellness részleggel is rendelkezésére áll majd a játékosoknak.

A sorozat 2013 október 11. és 24. között rendezik majd meg, ami az éves pókeres versenynaptárakban nem ütközik semmi mással, és az állandóan utazásra kényszerülő kártyások számára könnyen megközelíthető lesz egyben maga a kaszinó is.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik