Sport

Véget ért a Full Tilt Poker online versenysorozata

póker (póker, )
póker (póker, )

Hétfő reggel véget ért a Full Tilt Online Poker Series sorozat, melynek utolsó napján néhány magyar ért el kisebb helyezéseket, míg Ronny Kaiser és Yann Dion tornagyőzelemnek örülhetett.

Lezajlott az utolsó két event is a Full Tilt Poker FTOPS XXI versenysorozatán, melyen a svájci Ronny Kaiser és a kanadai Yann Dion győzedelmeskedtek. Magyar bajnokot sajnos nem avattak a 35 verseny folyamán – írja a Poker.hu.

A 256 dollár nevezési díjú Knockout és a 640 dolláros Multy entrys főversenyt rendezték tegnap este a Full Tilt Poker FTOPS versenysorozatán. Az utolsó játéknap folyamán még reménykedhettünk, hogy megszületik az első magyar bajnok, de sajnos ez elmaradt.

A legjobban a „thegr8str8” nicken játszó hazai zsugásunk szerepelt, a kiütéses tornán jutott a 14. helyig, ami 4708 dollárt hozott neki a konyhára. Rajta kívül még pénznyereménnyel térhetett nyugovóra „tonihu” és „noirduck”, ők mindketten 2 311 dollárt nyertek, valamint „Rentry85” és „birs320” is fizetős helyre ért, előbbi 1 198 dollárt, utóbbi 710 dollárt kapott.

A versenyt a fiatal svájci zsugás, Ronny „ronnyr37617” Kaiser nyerte meg, az első hely 142 609 dollárt ért.

A főversenyen sajnos még ennyire jól sem szerepeltek magyarjaink, mindössze egy 91. helyet tudtunk felmutatni, amit „icedavido” ért el, ez 2 573 dollárt eredményezett számára. Pénzbe ért még „Andras Nemeth”, „zaki74”, „Anaxona”, „blackDonii” és „nagyy88” is, viszont mindegyikük csak egy kicsit überelte az alap nevezési díjat.

A győzelem a kanadai Yann „yadio111” Dionhoz került, aki remek menetelés végén, kétfős alkut követően húzta be a bajnoki címet, amivel nem mellesleg 453 ezer dollárt kaszált.

A legjobb magyar szereplés az egész sorozatot tekintve „PatGarret01” nevéhez fűződik, aki a harmadik helyet szerezte meg az 11-es sorszámú shootout tornán. A 13 387 dolláros nyereménye egy kicsit marad csak el „Andras Nemeth” 22 ezer dolláros eredményétől, amit a 7-es sorszámú super turbó no limit hold’em torna ötödik helyével ért el.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik