Sport

Külön szektorokat foglaltak a magyar szurkolóknak

kezilabda-valogatott(960x640).jpg (női kézilabda válogatott, )
kezilabda-valogatott(960x640).jpg (női kézilabda válogatott, )

A Magyar Kézilabda Szövetség 2000-2000 helyet lefoglalt a belgrádi Kombank Arénában a női kézilabda-Eb helyosztóinak mérkőzéseire.

Az év egyik legnagyobb magyar sportsikerét érte el a magyar női kézilabda-válogatott azzal, hogy bejutott a szerbiai Európa-bajnokság legjobb négy csapata közé.

A magyar szövetség mindent megtesz azért, hogy az elődöntőben, valamint az éremért folyó mérkőzésen a magyar szurkolók is nagy számban képviselhessék magukat, immáron Belgrádban.

A szervezők a Magyar Kézilabda Szövetség kérésére az elődöntőkre és a vasárnapi helyosztókra is lefoglalták a magyar szurkolók számára a belgrádi Kombank Arena több szektorát, mindkét napra összesen körülbelül 2000 belépőt.

Szombatra 15, illetve 12 eurós, vasárnapra pedig 20 és 15 eurós belépők vásárolhatóak meg kizárólag a magyar szurkolók részére a 418., 419., 420., 421., 422., 423., 424. és 425. szektorokba.

A szövetség arra kér minden magyar szurkolót, hogy a fenti szektorokba vásároljon belépőket, hiszen így a magyarok egy táborban szurkolhatnak a válogatottért.

Internetes jegyvásárlásra az elődöntőkre szombat délelőttig, a vasárnapi mérkőzésekre vasárnap délelőttig van lehetőség, ezt követően a csarnok jegypénztárában lesznek kaphatók a belépők. A szervezőktől kapott információk szerint a magyar szurkolók számára célirányosan a fenti szektorokba kínálják a belépőket.

A pontos jegypénztári információkkal kapcsolatban az Európa-bajnokság honlapján található bővebb információ.

A mieink szombaton 14 óra 30 perckor kezdenek az elődöntőben Norvégia ellen, a bronzmeccset vasárnap fél 3-kor, a döntőt 17 órától rendezik Belgrádban.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik