Sport

Ben Warrington ugrott az EPT Prága élére

póker (póker, )
póker (póker, )

Elérkeztünk az elődöntőhöz az European Poker Tour Prága főversenyén, már csak 21 fő küzdhet meg a 835 ezer eurós fődíjért, amikor is a brit Ben Warrington állt az élre.

55 játékos térhetett vissza az EPT Prága főversenyének negyedik napjára, magyar zsugás nem volt már a mezőnyben, így a csendesebb játéknap folyamán mindössze 21 fősre csökkent a játékosok száma, a chipleader szerepét pedig a brit Ben Warrington szerezte meg – írja a Poker.hu.

A sztárjátékosok közül búcsúzott az EPT Prága 5300 eurós nevezési díjú főversenyének negyedik napján a PPT 3. helyezett francia Fabrice Soulier, a kétszeres világbajnoki döntős Christopher Brammer és az egyszeres világbajnok Roger Hairabedian is.

Összesen 34-en estek ki, amivel a mezőny mindössze 21 játékosra fogyatkozott, így egyre közelebb járunk a győzteshez, aki majd 835 ezer eurót vághat zsebre.

Erre a legtöbb eséllyel a brit online profi, Ben „KidCardiff” Warrington pályázik, egyedül ő törte át egyelőre a kétmilliós zsetonhatárt. A nevesebb zsugások közül ott van még a versenyben a két éve ugyanezt a versenyt megnyerő walesi Roberto Romanello és a norvég Team PokerStars pro Johnny Lodden is.

A mai elődöntőt jelentő napon a nyolcfős fináléig játszanak, a mostantól távozók már biztos 25 ezer eurót nyernek, de természetesen a szemük előtt a 237 millió forintot érő első hely lebeg.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik