Sport

Még vannak olcsó jegyek a magyar-oroszra

női kézilabda válogatott (női kézilabda válogatott, kézilabda, görbicz anita, )
női kézilabda válogatott (női kézilabda válogatott, kézilabda, görbicz anita, )

Már 8 euróért is lehet jegyet venni a női kézilabda-Eb utolsó középdöntős meccsére.

A magyar válogatott már biztosan ott lesz a legjobb négy között az Európa-bajnokságon, de az még kérdéses, hogy első vagy második helyen jut tovább a középdöntőből.

Ez a csütörtöki magyar-orosz találkozótól (is) függ. Ha a magyar csapat nyer, valamint a montenegrói együttes pontot veszít a spanyolok ellen, akkor miénk az elsőség, amivel elkerülnénk az olimpiai bajnok, sorozatban ötödik Eb-aranyára készülő Norvégiát.

A csütörtök esti, Magyarország-Oroszország női Eb-középdöntőre még kaphatók a jegyek 8, 12, 22, 45 és 70 eurós áron, ezért a Magyar Kézilabda Szövetség minden szurkolót arra biztat, hogy biztassa a csapatot – Újvidéken erre az Eb-n utoljára van lehetőségünk, és a csapat még csoportelső is lehet egy újabb győzelemmel.

Jegyvásárlás a Spens Arenában is lehetséges (a cím: Spens Hall, Sutjeska 2, Novi Sad, telefon: +381 21 48 82 222), de az interneten is lehet rendelni tikettet, ITT.

A Magyar Kézilabda Szövetség kérésére az Európa-bajnokság szervezői a magyar szurkolók számára külön szektorokat tartanak fenn a szombati és vasárnapi belgrádi elődöntőkre és a helyosztóra. A jegyvásárlási lehetőségekről a szövetség folyamatos tájékoztatást ad majd.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik