póker (póker, )
Sport

Czuczor Márton 10 ezer eurót nyert Prágában

Egyedüli magyar játékosként Czuczor Márton ért pénzbe az EPT Prága főversenyén, az online profink a 84. helyen végzett, amivel 10 ezer euró ütötte markát.

A balszerencsés második napon a nyolc magyar zsugásból csak egy jutott tovább a harmadikra, ő Czuczor Márton volt, aki végül 10 ezer eurót nyerve a 84. helyen végzett – írja a Poker.hu.

Bár nagy reményekkel vártuk az European Poker Tour Prága 5300 euró nevezési díjú főversenyének egyenes kieséses szakaszát, a nyolc magyar zsugásból csak az online profi Czuczor Márton jutott tovább.

Ő 80 300 zsetonnal a 162 fős mezőny 121. helyét foglalta el, és mivel 128 főt fizettek, így mindenképpen szüksége volt egy jó szereplésre, ha versenybe akart szállni a pénzes díjak egyikéért.

Szerencsére a játéknap legelején duplázni tudta zsetonjai számát, ahonnan már magabiztosan masírozott be a fizetős helyekre.

Sőt nem sokkal később már átlag zsetonszám felett állt, amikor T-T párral ismét csak allint nyert Vincent Van der Fluit K-Q kombinációja ellen.

Sajnos azonban az újabb továbbjutás már nem jött össze neki, a 84. helyen végzett, miután A-9 lapja nem tartott ki szintén der Fluit, ugyancsak K-Q handje ellen, az asztalra dáma esett, így Czuczor 10 ezer euró nyereménnyel hagyhatta el a játékteret.

A verseny élére az olasz Ramzi Jelassi állt, rajta kívül még 54-en jutottak a negyedik napra, akiknek még esélyük van elhódítani a 835 ezer eurót érő bajnoki címet.

Ajánlott videó

Ha azt gondoljuk, hogy a gyerekeink az iskolapadból kikerülve a XIX. századba lépnek ki, akkor ez a jelenlegi oktatási rendszer kiváló, hiszen nagyjából egy két évszázaddal ezelőtti világra készíti fel a fiatalokat – nyilatkozta a 24.hu-nak Balogh Péter (Petya), a Cápák között című üzleti showműsor alapembere. Interjú.
Fél évszázada egy addig nem sokra tartott, huszonnyolc éves bokszoló, Ken Norton úgy elverte Muhammad Alit, hogy a vesztes favoritnak eltört az állkapcsa. A győztes nehézsúlyú mindössze 50 ezer dollárt kasszírozott váratlan diadala után. Aztán még kétszer megmérkőzött Alival, harmadszorra már az 1973. március 31-én kapott pénz harmincszorosáért.