Sport

Már csak Czuczor Márton versenyben az EPT Prágán

A nyolc magyar versenyzőből csak Czuczor Márton jutott tovább az EPT Prága harmadik napjára, a profi online zsugás nincs már messze a fizetős helyektől.

Az egyenes kieséses szakasszal folytatódott az European Poker Tour Prága főversenye, sajnos a nyolc magyar játékosból hét távozni kényszerült, csak Czuczor Márton ment tovább a harmadik napra, ahol a mezőny már biztosan el fogja érni a fizetős helyeket – írja a Poker.hu.

A második játéknapot rendezték az EPT Prága 5300 eurós főversenyén, nyolc magyar kártyásnak volt még esélye a 835 ezer eurós fődíjra. Németh András vezette a hazai tábort, a Team PokerStars Profi Tóth Richárd követte, de Szabó Zoltán, Purak Zoltán, Magyar István, Czuczor Márton, Saskőy Szabolcs és Vizsnyiczai Zsolt is ott lehettek a folytatásban.

Abban a folytatásban, amelyben sajnos semmi nem jött össze magyarjainknak, Némethet és Tóth Ricsit is hatalmas mákolással ejtették csak ki, a többiek pedig nem tudtak ellépni shortstack pozícióikból.

Egyedül az online profi, Czuczor Márton vette sikeresen az akadályokat, igaz ő is csak az átlagzseton felével, 80 300-al jutott tovább. Összesen 167-en maradtak versenyben, a harmadik napon már eléri a mezőny a 128 főt jelentő fizetős helyeket.

Az élen jelenleg Iosif Beskrovnyy áll, 625 200 zsetont gyűjtött, a nagyobb nevek közül még versenyben van Oleksii Kovalchuk, Roberto Romanello, Bertrand Grospellier és Johnny Lodden is.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik