Sport

Under Armour fotópályázat

A Sapa Fehérvár AV19 csapatának támogatója, az Under Armour sportruházati márka magyarországi forgalmazója "I WILL" címmel fotópályázatot hirdetett.

A fotók témája: „Tölts fel magadról/csapatodról egy képet az Under Armour hivatalos Facebook oldalán található “I WILL FOTÓPÁLYÁZAT” albumba, vagy az oldal üzenő falára, melyben Under Armour felszerelésben vagy(tok) és ami szerinted legjobban kifejezi az I WILL üzenetét.”

A beküldött képek közül a zsűri – Kovács Katalin, olimpiai bajnok kajakos és a SAPA Fehérvár AV 19 két játékosa, Benk András és Tokaji Viktor – választja ki a három legjobbat.

A három győztes a következő nyereményeket kapja:

Első helyezett: a SAPA Fehérvár játékosai által dedikált póló + egy Kovács Katalin által dedikált fotó, valamint egyszeri, 30%-os kedvezményes vásárlási lehetőség a sportstyle.hu oldalon december 31.-ig

Második helyezett: Kovács Katalin által dedikált fotó, valamint egyszeri, 20%-os kedvezményes vásárlási lehetőség a sportstyle.hu oldalon, december 31.-ig.
Harmadik helyezett: Kovács Katalin által dedikált fotó, valamint egyszeri, 10%-os kedvezményes vásárlási lehetőség a sportstyle.hu oldalon, december 31.-ig.

A képek feltöltésének határideje 2012. december 15.-e, éjfél.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik