Sport

A félidőben még döntetlen volt

Az Alba Regia KSE csapata a férfi kézilabda NB I/B Nyugati csoportjának éllovasától kis híján pontot rabolni.

A tabella élén álló SZESE Győr együttese eddig mindössze egyetlen pontot veszített tizenegy forduló alatt, a Százhalombattai TE-vel szemben. A középmezőnyben tanyázó ARKSE korántsem győzelmi reményekkel érkezett a listavezetőhöz, ráadásul többen betegség miatt el sem tudtak utazni a mérkőzésre. Talán ez is feltüzelhette idősebb Grőber Mátyás tanítványait, akik az első játékrészben meglepték ellenfelüket, és döntetlen állással mehettek pihenőre. A folytatásban sem játszott alárendelt szerepet a fehérvári alakulat, bár a találkozó hajrája már a vendéglátóké volt, érvényesítve a papírformát.

SZESE Győr – Alba Regia KSE 26-24 (12-12)

Győr, 400 néző

Vezette: Heim, Jolántai.
SZESE: Somogyi – Hollós 4, Kovácsovics 4, Schneider 2, Bella 1, Szabó 2, Terenyi 2.
Cs.: Hoffmann – Németh 6, Kőhalmi 2, Kalmár, Rosta 1, Gubó 2, Kányai, Benkovits, Táncos. Edző: Deáki István
ARKSE: Pulai – Dreska 3, Madár A., Vasvári 4, Reichert 2, Koncz 2, Szvitek 4 Csere: Kovács M., Dolezsál, ifj. Grőber 1, Patkós 6, Kónya, Várai 2, Kovács K., Ambruzs, Németh F. Vezetőedző: id. Grőber Mátyás

Ezzel az összecsapással lezárult a pontvadászat őszi szakasza, az ARKSE a tizenhárom fős bajnokság nyolcadik helyén áll. A góllövőlistát viszont a fehérváriak játékosa Patkós Péter vezeti tíz mérkőzésen elért 76 találatával.

AZ ARSE legközelebb február 17.-én fogadja a Le Belier KK Ajka csapatát.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik