Sport

Ketrecfoci a focifesztiválon

A tavalyi sikerekre való tekintettel ismét rendeznek ketrecfoci amatőr kupát az év végi Futballfesztivál keretében december 28-30. között a Videoton Oktatási Központban.

A Videoton FCF Baráti Kör Országos Kispályás Labdarúgó Kupája keretében tavaly szerveztek először ketrecfoci amatőr kupát azzal a céllal, hogy minél több embert bírjanak mozgásra, sportolásra. A siker nem maradt el, hiszen csaknem ötven csapat jelentkezett, idén hasonló érdeklődésre számítanak a szervezők. Nevezni a következő korcsoportokban lehet: 6-7; 8-9; 10-11; 12-13; 14-16; 17-19; illetve 19 éves kor felett nincs megkötés. Egy csapatba öt főt nevezhetnek, akik közül egyszerre hárman lehetnek a pályán. A játékidő kétszer nyolc perc, kétperces szünettel. December 28.-29.-én az utánpótlás csapatok játszanak, 30.-án pedig a felnőtt kupára kerül sor. Iskolánként minimum egy csapat nevezését javasolják, de indulhatnak többen, más-más névvel akár baráti társaságként is.

A nevezés ingyenes, a jelentkezéseket december 20.-án 17.00 óráig kell eljuttatni a videotonbke@gmail.com e-mail címre. A felnőttek akár a helyszínen is nevezhetnek a futballfesztivál ideje alatt, a helyek függvényében. Korosztályonként 5.000 forint értékű ajándékot kapnak a győztes csapatok.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik