Sport

Hegedűs Emil 31 ezer eurót nyert St. Maartenen

póker (póker)
póker (póker)

Harmadik helyet szerzett Hegedűs Emil az Unibet Open St. Maarten szigetén rendezett főversenyen, a magyar zsugás 31 ezer eurót vághatott zsebre remek teljesítményéért.

A győzelem kapujában is volt Hegedűs Emil az Unibet Open St. Maartenen, végül a harmadik hellyel és 31 ezer euróval kellett beérnie a magyar játékosnak – írja a Poker.hu.

Három játékos vérre menő csatájáról szólt az 1650 euró nevezési díjú Unibet Open St. Maarten fináléja. Az élen kezdő Michel Fardel, a második legtöbb zsetonnal rendelkező Hegedűs Emil, valamint az egyszeres Unibet győztes és harmadik helyről rajtoló Dan Murariu esélyeshez méltó módon dominálta a döntő asztalt.

Ők hárman felváltva ejtegették ki az ellenfeleket, hol az egyik, hol a másik állt az élen, így borítékolható volt, hogy közülük kerül ki a győztes. Szerencsére a magyar fiú búcsúztatta a negyedik helyen Olivier Robveille-t, aki ezzel három főnél átvette a vezetést.

A végső hajrá azonban nem jött össze Hegedűsnek, ugyanis miután egy hatalmas partiban Murariu ászpárt kapott ellene, lecsúszott a harmadik helyre, és nem sokkal később élete legfontosabb pénzfeldobásos szituációjában alulmaradva szerezte meg a bronzérmet.

Murariu hetespárral, míg Hegedűs A-J lapkombinációval került allin, sajnos azonban az 5-3-5-4-5 közös boardnak köszönhetően a román játékos párja kitartott, Hegedűsnek pedig be kellett érnie a harmadik hellyel, ami így is 31 ezer euróval gazdagította pénztárcáját.

A párbajban ezek után már csak idő kérdése volt, hogy Murariu mikor múlja fölül Fardelt, amire nem is kellett sokáig várni, mindössze fél óra alatt elintézte francia ellenfelét, aki az ezüstérem mellé 59 ezer eurót tehetett zsebre, míg Murariu duplázása 110 ezer eurót eredményezett.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik