Sport

Görbicz Anita vírusos betegséggel küzd

gorbicz-anita(960x640).jpg (ingyenes, görbicz anita, )
gorbicz-anita(960x640).jpg (ingyenes, görbicz anita, )

Kihagyta a szombati edzést a magyar női kézilabda-válogatott irányítója, mert nem érezte jól magát.

A magyar női válogatott a spanyolok elleni sikerrel (és a németek horvátok ellen aratott sikerével) négy pontot visz a kézilabda-Eb középdöntős szakaszába.

Ez jó pozíciót jelent az orosz, montenegrói, román trió elleni küzdelem előtt. A mieink vasárnap kora este Montenegró ellen kezdik a kontinenstorna második szakaszát.

A csapatkapitány, Görbicz Anita a szombati edzést kihagyta, mert vírusos megbetegedéssel küzd. A stáb reméli, hogy a vasárnapi találkozón már ismét ott lehet a pályán.

A csoportmeccsek után elmondta véleményét Vetési Iván, a Magyar Kézilabda Szövetség elnöke is:

“Tudtuk előre, hogy kiegyensúlyozott a csoportunk, bárki legyőzhet bárkit, és végül is ennek megfelelően alakultak az első körben a mérkőzések. A lányok fantasztikusan talpra álltak a keddi vereséget követően, és ahogy javult a játékuk, úgy érkeztek meg a szurkolók is Újvidékre. Nagyon örülök, hogy ismét hazai pályát teremtettek a magyarok Újvidéken, és mindenkit arra biztatok, hogy a középdöntőben is a helyszínen drukkoljon a csapatnak.

Reméljük, a havazás nem nehezíti majd az utazást, de igyekszünk folyamatosan tájékoztatni a szurkolókat az útviszonyokról. A magyaros hangulatra már vasárnap, Montenegró ellen szükségünk lesz, a többi eredmény azonban jól alakult számunkra, hiszen mi négy ponttal kezdhetjük a középdöntőt, a spanyolok voltaképpen igazából három ponttal vannak mögöttünk az egymás elleni eredmény miatt, és az is ideális, hogy a románok és az oroszok csupán egy-egy ponttal állnak. Jó esélyünk van az elődöntőbe jutásra, persze ehhez a középdöntőben szerencsés esetben három, de inkább négy pontot kell szereznünk”.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik