Sport

Hegedűs Emil az Unibet Open St. Maarten döntőjében

póker (póker, )
póker (póker, )

Egy magyar zsugás is ott lesz az Unibet Open St. Maarten döntő asztalán, Hegedűs Emil ráadásul a második helyről küzdhet meg a 110 ezer eurós fődíjért.

Három magyar játékos várta az Unibet Open St. Maarten elődöntőt jelentő napját, Oravecz Viktor sajnos nem jutott pénzbe, Barabás Zoltán viszont igen, 2100 eurót nyert, míg Hegedűs Emil a döntőig verekedte magát, ahol majd ráadásul a második helyről küzdhet meg a 110 ezer eurót érő bajnoki címért – írja a Poker.hu.

A harmadik játéknapot rendezték St. Maarten szigetén az Unibet Open 1 650 eurós főversenyén. A 45 fős mezőnyben még három magyar kártyás lehetett ott, céljuk a 27 fizetős hely egyikének elcsípése volt.

Oravecz Viktor rendelkezett a legkevesebb zsetonnal a nap elején, ahol viszont egészen közel jutott a pénzdíjas helyezésekhez, amikor azonban pont a másik magyar zsugással, Hegedűs Emillel akaszkodott össze, aki A-K lapkombinációval végül felülmúlta Oravecz ötöspárját.

Oravecz a 29. pozícióban két hellyel maradt le a 2 100 euróról, míg Barabás Zoltán éppen hogy becsúszott ITM-be (In the money), a 26. helyet szerezte meg, A-Q-val futott bele Maksym Lavrov ászapárjába.

Hegedűs viszont remekül menetelt, a döntő asztal előtt két játékost is kiejtett, előbb Jasper Wetemanst, majd Mihai Manolét búcsúztatta. A fináléba végül a második helyen jutott be 931 ezer zsetonnal, csak Paulo Rodrigues előzi meg, aki 1 055 000 zsetonnal várhatja a kezdést a döntőben.

A kilencfős finálé első kiesője 6,690 eurót kap majd, míg a későbbi győztes 110 ezer euróval gazdagodik.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik