Sport

Remekül teljesítenek a magyar zsugások St. Maartnenen

póker (póker, )
póker (póker, )

A St. Maarten-szigeten megrendezésre kerülő Unibet Open főversenyén három magyar játékos menetel a fizetős helyek felé.

A festői környezetben lévő St. Maarten-sziget szolgál helyszínül az Unibet Open 1650 eurós főversenyének, melyen Hegedűs Emil, Barabás Zoltán és Oravecz Viktor is közel került a fizetős helyekig – írja a Poker.hu.

Hétfőn vette kezdetét az Unibet Open St. Maarten, a távoli karibi szigetecskére több magyar zsugás is ellátogatott, hogy a sorozat főversenyén részt vegyen, és rástartoljon a 110 ezer eurós fődíjra.

Az 1/A napról továbbjutott Barabás Zoltánhoz csatlakozott az 1/B-ről Hegedűs Emil, László Norbert és Oravecz Viktor is, így négy magyar játékos folytathatta a küzdelmeket a fizetős helyek eléréséig.

A második napon sajnos László elköszönt a tornától, de Barabás és Oravecz mellett Hegedűs is továbbjutott a harmadik napra, sőt utóbbi a legjobb 42 fő között már a második helyre kapaszkodott fel.

A 19. helyről várhatja a folytatást Barabás, míg Oravecz shortstack játékra lesz ítélve, és nagyot kell küzdenie, ha el akarja csípni a 27 fizetős pozíció egyikét.

Az első pénzdíjas helyezés egyébként 2 100 eurót ér, míg a győzelem 110 ezer eurót hoz majd a konyhára a későbbi győztesnek.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik