Sport

Médiadíj a Hír24-nek a Magyar Paralimpiai Bizottságtól

A Hír24 szerkesztősége számolt be a legsokoldalúbban a magyar parasportolók 2012-es sikereiről, különösen a londoni paralimpiai szereplésről, felkészülésről. Ezt elismeréssel köszönte meg a paralimpiai bizottság.

A Magyar Paralimpiai Bizottság minden évben kiosztja azokat az elismeréseket, amelyekkel megköszöni a média munkatársainak az éves közreműködését.

2012-ben a szervezet úgy gondolta, hogy online kategóriában a legsokoldalúbban, legkörültekintőbben, legnagyobb érzékenységgel a Hír24 és a Sport24 számolt be a magyar parasportolók mindennapjairól. Az év legnagyobb eseménye, a londoni paralimpia kiemelt szerepet kapott a Hír24 és a Sport24 hasábjain, ezt egy emlékplakettel köszönte meg a Magyar Paralimpiai Bizottság.

A szerkesztőség büszke a paralimpiát felvezető tudósításaira, és a sikeres szereplést kísérő híradásokra is. Különösen megérintette a munkatársakat a Biacsi testvérekről szóló, már a paralimpiát követen elkészülő videóriport.

Reméljük, 2013-ban is nagy magyar sikerekről számolhatunk be, valamint közreműködhetünk az esélyegyenlőség hirdetésében.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik