Sport

Hazai bronz a Csitáryban

Székesfehérvár adott otthont a szinkronúszó Magyar Kupának, ahol a vendéglátók csapata is dobogóra állhatott.

Kapcsolódó cikkek

Tizenegy fővárosi és hét vidéki egyesület sportolói mérték össze tudásukat a Csitáry G. Emil uszodában. A házigazda Orka SE versenyzői, a 13-15 évesek között két csapattal indultak a kombinációs kűrben. A Dancsó Dóra, Kovács Kata, Lehota Lili, Litvik Krisztina, Matók Sára, Szabó Anna, Szabó Regina, Varga Éva összetételű csapat a harmadik, a Babits Emma, Kolarovszki Petra, Tamás Lili, Varga-Járó Sára, Vitéz Anna, Virág Anna összeállítású a negyedik helyen végzett.

A felnőtt kombinációs kűrben az Orka – többségében junior korú versenyzőkkel (Bohus Liliána, Honti Barbara, Kovács Dóra, László Zsófia, Máté Mercédesz, Rivnyák Tímea, Sajner Edit, Takács Eszter, Tőke Teodóra) bronzérmet szerezett. Az utánpótlás korosztályban, párosban a Honti, Máté duó a 4., a Babits, Vitéz duó a 9. helyet szerezte meg. A csapatokat Trungel Viktória és Kiss Judit készítette fel.

Mindkét korosztályban új összetételű csapatok indultak, a fiatalabbak most mutatták be először versenykörülmények között gyakorlatukat.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik